ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Η Ψυχολόγος Μαρία Δήμου ειδικεύεται στη ψυχανάλυση Λακανικής κατεύθυνσης και εξυπηρετεί θεραπευόμενους από Νέα Ιωνία (Βόρεια Προάστια).

Tags: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, Ψυχολόγος Νέα Ιωνία Μαρία Δήμου

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:

Ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε εφήβους και ενήλικες.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:

210.97.11.828

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Tags: Ψυχολόγοι κοντά σε Νέα Ιωνία

Μαρία Δήμου

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

H ψυχολόγος Μαρία Δήμου δέχεται επισκέψεις και από Νέα Ιωνία (Βόρεια Προάστια) εξυπηρετώντας θεραπευόμενους μέσω online ψυχοθεραπείας σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η Μαρία Δήμου ειδικεύεται στη ψυχανάλυση Λακανικής κατεύθυνσης, με 25ετή κλινική εμπειρία πάνω στο ανθρώπινο αδιέξοδο.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα Πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και το Πανεπιστήμιο Πειραιά, καθώς και Εταιρείες μεταδίδοντας τον ψυχαναλυτικό λόγο στη Πράξη.

Έχει μία επιτυχημένη πορεία στο συντονισμό ομάδων μελέτης, με κορυφαία την ανάγνωση και ανάλυση ταινιών.

Ψυχολόγος, Ψυχολόγοι Νέα Ιωνία

Ψυχολόγος Λακανικού προσανατολισμού

Ο Ζακ Λακάν υπήρξε στοχαστής σε θέµατα ψυχανάλυσης µε τη µεγαλύτερη επιρροή μετά τον Φρόυντ. Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, πρωτοπόρες και συνάμα αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, που ανέπτυξε και μεταμόρφωσε τη φροϋδική θεωρία και πρακτική, και πίστευε ότι το ασυνείδητο δεν είναι ένα άθροισμα βιολογικών ενστίκτων και ορμών, αλλά κυρίως ένα σύστημα γλωσσολογικών σημαινόντων.

Η λακανική θεωρία είναι σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ, και συχνά ξεφεύγει από τα όρια του δωματίου ψυχανάλυσης και συναντάται σε χώρους όπως η λογοτεχνία και ο κινηματογράφος.

Η ψυχοθεραπεία Λακανικού προσανατολισμού εμπνέεται από την εποχή του Λακάν και μεταφέρεται στις ανάγκες του σήμερα είτε μέσω δια ζώσης ψυχοθεραπείας και σε θεραπευόμενους από Νέα Ιωνία (Βόρεια Προάστια) είτε εξ αποστάσεως (online ψυχοθεραπεία).

Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

Ψυχοθεραπεία Εφήβων

Συμβουλευτική Γονέων

Σεμινάρια

Online συνεδρίες μέσω skype εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό.

Περιγραφη Υπηρεσιων

Ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε εφήβους και ενήλικες

Ενημερωθείτε για τις θεραπείες που παρέχονται από την ψυχολόγοι Μαρία Δήμου είτε δια ζώσης – εξυπηρετώντας θεραπευόμενους και από όμορες περιοχές (π.χ. Νέα Ιωνία) είτε online μέσω Skype .

Ετικέτες: Ψυχολόγοι Νέα Ιωνία, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Η ψυχολόγος Μαρία Δήμου συνεργάζεται με πανεπιστήμια, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες μεταδίδοντας τον ψυχαναλυτικό λόγο στην πράξη.

Είναι επί σειρά ετών σταθερή συνεργάτιδα με το τμήμα πολιτισμού ΙΑΝΟS δίνοντας μηνιαία σεμινάρια που αφορούν ποικίλες καταστάσεις μέσα στις οποίες μπορεί να βρεθεί η ανθρώπινη ψυχή.

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Tags: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ανακαλύψτε τη λογική των συμπτωμάτων σας...

Ο εν δυνάμει θεραπευόμενος καλείται να μιλήσει ανοιχτά για τα συμπτώματά του, ώστε μέσα από το πλαίσιο της Λακανικής ψυχανάλυσης να ανακαλύψει τη λογική τους.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ

Είναι σημαντικό ο εν δυνάμει θεραπευόμενος, που αναζητά ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, να αναφέρει τις κυριότερες ψυχοπιεστικές συνθήκες που τον ταλαιπωρούν και να αισθανθεί ότι ακούστηκαν οι προβληματισμοί του σε ένα κλίμα κατανόησης και εχεμύθειας.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η Ψυχολόγος Μαρία Δήμου και ο εν δυνάμει θεραπευόμενος από όμορες περιοχές (π.χ. Νέα Ιωνία) συμφωνούν στις επιμέρους λεπτομέρειες του πλαίσιο υποστήριξης, στους στόχους της θεραπείας και στις βασικές προϋποθέσεις αυτής.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Ο θεραπευόμενος εκφράζει με το δικό του τρόπο (δια ζώσης ή ηλεκτρονικά) τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν αναδύοντας τη δυνατότητα να εντοπίσει τον πυρήνα της δυσφορίας του και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που συνδέονται με αυτόν.